MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Do przygotowania kremu potrzebujesz ok. 500 g (1 puszka)...
fot. Katarzyna Puczyńska

Bezkonkurencyjny krem kajmakowy. Jest tak pyszny, że można go wyjadać łyżkami. Poznaj przepis na najlepszy krem do tortów, ciast i deserów

Krem kajmakowy. Krok 1

Do przygotowania kremu potrzebujesz ok. 500 g (1 puszka) gotowej masy kajmakowej lub krówkowej. Możesz także zrobić ją samodzielnie, gotując w wodzie przez półtorej godziny puszkę mleka skondensowanego słodzonego.

Zobacz również

Rozpoczął się protest rolników przed przejściem w Hrebennem. Są utrudnienia

Rozpoczął się protest rolników przed przejściem w Hrebennem. Są utrudnienia

Kolejami Śląskimi pojedziemy z Częstochowy do Zakopanego i na Pogorię. Nowy rozkład

Kolejami Śląskimi pojedziemy z Częstochowy do Zakopanego i na Pogorię. Nowy rozkład

Polecamy

Prawa dziecka w szpitalu. Rzecznik Praw Pacjenta podpowiada, na co zwrócić uwagę

Prawa dziecka w szpitalu. Rzecznik Praw Pacjenta podpowiada, na co zwrócić uwagę

Ten napój pij częściej latem. Chroni nie tylko skórę

HIT DNIA
Ten napój pij częściej latem. Chroni nie tylko skórę

To był burzliwy dzień. Zniszczenia po przejściu nawałnic na Opolszczyźnie

To był burzliwy dzień. Zniszczenia po przejściu nawałnic na Opolszczyźnie