3 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Majonez, śmietanę, sok z cytryny, odrobinę cukru, sól i...
fot. Karolina Głogowska

Wyśmienita sałatka z rzodkiewką i jajkami przepiórczymi. Chrupiąca, lekka i przepyszna. Efektowna przystawka na Wielkanoc

Sałatka z rzodkiewką i jajkami przepiórczymi. Krok 1

Majonez, śmietanę, sok z cytryny, odrobinę cukru, sól i pieprz utarłam w miseczce na gładki sos. Po przygotowaniu włożyłam go do lodówki.

Zobacz również

O. Robert Wołyniec opuszcza parafię św. Jakuba Apostoła w Lęborku

O. Robert Wołyniec opuszcza parafię św. Jakuba Apostoła w Lęborku

Dwie osoby zginęły w wypadku, dziecko transportowane do szpitala

Dwie osoby zginęły w wypadku, dziecko transportowane do szpitala

Polecamy

Odebrałeś telefon od Straży Granicznej? Uważaj! To nowa metoda oszustów

Odebrałeś telefon od Straży Granicznej? Uważaj! To nowa metoda oszustów

Nie uwierzysz, co zrobiła ta turystka! „Kozica górska”. TOPR-owcy łapią się za głowy!

Nie uwierzysz, co zrobiła ta turystka! „Kozica górska”. TOPR-owcy łapią się za głowy!

Najlepsza tarta z rabarbarem i bezą. Znika do ostatniego okruszka

Najlepsza tarta z rabarbarem i bezą. Znika do ostatniego okruszka